Premijere hit filmova i serija na Fox kanalima

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u decembru na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV

Fox

Fleš Y5

Od 3. decembra, ponedeljkom i petkom u 22.55

Premijera

Donedavno, Beri Alen je vodio normalan život istražitelja mjesta zločina u policiji Sentral Sitija. Nakon eksplozije akceleratora čestica u laboratoriji STAR, Berijev život mijenja se iz korena. On dobija superbrzinu i postaje najbrži čovjek na svijetu. Prošle sezone, Beri se borio protiv sile brzine i spasila ga je ekipa iz laboratorije STAR. Beri se napokon oženio svojom najboljom prijateljicom, Ajris Vest. Međutim, njegov povratak dio je opakog plana, kojim rukovodi intelektualno unaprijeđeni meta-čovjek, Mislilac, koji stvara nove meta-ljude, uključujući i Ralfa Dibnija kako bi iskoristio njihove moći. Svi na planeti su u opasnosti. Beri juri kroz um Mislioca, kako bi pobjedio najbrži um na svijetu. Jureći da spriječi napad na Sentral Siti, Beri je iznenađen kada sretne nepoznatog trkača koji mu pomaže. Beri i Ajris napokon mogu da uživaju u životu kao mladenci, međutim, njihova kćerka iz budućnosti, Nora Vest-Alen, dolazi u posjetu tražeći pomoć. Nakon što Beri i Ajris upoznaju Noru, njihov život izokrenut je naopačke i njen dolazak pokazuje kakvo nasljeđe će svaki član ekipe “Fleš” ostaviti za sobom.

Betoven

Ponedjeljak, 23. decembar u 21.00

Prelijep porodični film koji će vas podsjetiti na jednostavnu prošlost i lagodniji život. Film “Betoven” bavi se velikim bernardincem, zlim veterinarom koji ga juri, kao i urnebesnim sukobljavanjem ovog dvojca. Čarls Grodin glumi glavu porodice koja je usvojila Betovena, iako on lično mrzi pse. Prepun urnebesnih trenutaka i srceparajućih scena, “Betoven” je odličan film za čitavu porodicu.

 

Betoven 2

Utorak, 24. decembar u 21.00

Betoven se vraća i ovog puta doveo je i kučiće! Betoven, ogromni bernardinac, upoznaje drugog psa i stvara porodicu. Međutim, avantura počinje kada njegova partnerka bude oteta! Cijela porodica mora da se okupi da bi je spasili u ovom urnebesnom i nevjerovatno slatkom nastavku filma. Savršen je za djecu svih uzrasta!

 

Lažov, lažov

Utorak, 31. decembar u 21.00

Istina će vas osloboditi... ali ne ako ste Flečer Rid, advokat koji shvata da ne može da izgovori laž tokom 24 sata, nakon što se njegovom petogodišnjem sinu ispuni želja za rođendan. Rid pokušava da održi svoju praksu i svoj život uprkos istinama koje govori. Keri je za ulogu u ovom filmu osvojio Zlatni globus.

 

Stotina 4

Od ponedjeljka do petka u 22.55 

Nove epizode

 

Već četiri sezone, članovi “Stotine” bore se da prežive. Ta borba ih je rastrgla, okrenula jedne protiv drugih i njihovi najbliži prijatelji izgubili su živote. U trećoj sezoni, naši junaci nalaze se usred svijeta Zemljaša i borbe za Arkadijinu dušu. Uprkos naporima, rat se činio neizbježnim, sve dok se nova, veća prijetnja nije pojavila. Eli, veštačka inteligencija koja je donijela kraj svijeta, nudila je odmor od bola i vječni život u “Gradu svetla”. Međutim, dok se broj njenih sljedbenika povećavao, postalo je jasno da ona gradi vojsku koja bi zbrisala inteligentne oblike života na Zemlji. Ovo više nije bila borba između zaraćenih strana, ovo je bio boj za budućnost samog čovječanstva. Sada, nakon epskog završetka sezone, surova stvarnost pritiska preživjele. Za šta se treba boriti? Hoće li ih tiho progutati mrak ili će otkriti vjeru jedni u druge suočavajući se sa najmračnijim periodom do sada?

 

Fox Movies

Voda za slonove

Nedjelja, 1. decembar u 22.00

Učenik veterinarske škole upoznaje zvijezde cirkusa i zbližava ih sažaljenje prema posebnom slonu. Uprkos svim teškoćama, uključujući i bijes harizmatičnog i opasnog supruga, dvoje glavnih likova pronalaze ljubav.

 

Ti nisi ti

Subota, 7. decembar u 20.00

Kejtin uređen život iznenada je okrenut naglavačke nakon što joj je dijagnostifikovana smrtonosna bolest. Kejt i njen suprug angažuju studentkinju Bek da brine o Kejt. Međutim, Bek se bori da održi sopstveni život uređenim. Kejt inspiriše Bek da ne odbaci svoj život dok u isto vrijeme, Bek pomaže Kejt da pronađe svoj “glas” i živi život “punim plućima”.

 

Magbet

Nedjelja, 15. decembar u 22.00

Magbet je priča o neustrašivom ratniku i vođi kog je izjela ambicija i želja. Uzbudljiva interpretacija dramatičnih stvarnosti tog vremena i dramatičan prikaz kako je rat uticao na jednog od najpoznatijih književnih likova svih vremena. Ovo je priča o opsesivnoj strasti i ambicioznosti smještena u ratom razorenu Škotsku.

Fox Life

Četiri vjenčanja i sahrana Y1

Od 22. decembra, subotom i nedjeljom u 22 00 sata

Premijera

Maja, mlada direktorka komunikacija u kampanji za senatora Njujorka, dobija poziv da prisustvuje vjenčanju od prijatelja sa fakulteta, koji sada živi u Londonu. Maja napušta svoj profesionalni i privatni život kako bi otputovala u Englesku i ponovo se srela sa svojim starim prijateljima. Međutim, nađe se usred njihovih ličnih problema. Veze se sklapaju i prekidaju, politički skandali su otkriveni, londonski društveni život je ismijavan, ljubavne afere su raspaljene. Naravno, tu su i četiri vjenčanja i sahrana.

 

Riverdejl Y3

Subotom i nedjeljom u 22.00

Nove epizode

 

U trećoj sezoni serije počinje i treća godina srednje škole i ekipa je prisiljena da razmišlja o novoj temi - budućnosti. Međutim, Hirma sada upravlja Južnom stranom, Arčiju se sudi za ubistvo, i dok se formiraju komplikovane veze, gledaoci mogu da očekuju “vatreni” početak nove sezone.

Dobra nevolja Y2

Od ponedjeljka do petka u 21.00

Nove epizode

 

“Dobra nevolja” je kritički nagrađivani nastavak serijala “Fosterovi”. U drugoj sezoni, serijal nastavlja da istražuje nevolje i iskušenja stanara Koterija, najpoželjnije zgrade u centru Los Anđelesa. Ove sezone Marijana (Sijera Ramirez), Keli (Maja Mičel) i ostatak ekipe pokušavaju da se nose sa svojim ranim dvadesetim godinama, suočavajući se sa raskidima, zahtijevajući jednakost, pronalazeći sreću i otkrivajući šta znači boriti se za svoja ubjeđenja. 

 

Fox Crime

Kriminal u Barseloni Y1

Od 13. decembra, petkom u 22.00

Premijera

Uz stručnu ekipu u odredu za zločine koju vodе Ćavi Bone i njegova šarmantna partnerka Fina Valent, Barselona može da se ponosi svojim timom za rješavanje ubistava. Ćavi je nezavisan, impulsivan, zagonetan, sa uigranom ekipom kontakata iz podzemlja. Fina je samohrana majka i samouvjerena ljepotica. Nikada nisu daleko iza spletkaroša koji spremaju svoja zlodjela nakon zalaska sunca. Njihovi slučajevi vode ih uzduž i poprijeko u katalonskoj metropoli – od predgrađa do samog srca ovog srednjovekovnog grada. Sa nevjerovatnim misterijama koje čekaju da budu rješene, poput slučaja učenika koji je umro od trovanja u kojem nema nikakvih dokaza, Ćavi i Fina imaju pune ruke posla.

Zagonetni slučajevi doktora Blejka Y2

Od 30. decembra, ponedeljkom u 22.00

Premijera

Doktor Lušijen Blejk vraća se u Balarat, nakon pokušaja da se sretne sa svojom davno izgubljenom ćerkom. Ali ovaj grad više nije onaj bezbijedni grad koji je napustio. Deni je prebačen u Melburn i zamjenio ga je stariji policajac, odlučan da oteža Blejku život. Naravno, sve je prepuno neobičnih ubistava i misterija koje iskaču iza svakog ugla - od političkih koridora i crkvenih parohijskih skupova, do galerija i rok klubova.

Baltazar Y1

Utorkom u 22.00

Nove epizode

Suočavajući se sa nekoliko složenih slučajeva ubistva, novi komandant policije Helena Bah mora da sarađuje sa genijalnim, ali uznemirujućim Rafaelom Baltazarom, koji može da otkrije tajne mrtvaca kao niko drugi.

Kao najtalentovaniji forenzički patolog svoje generacije, Rafael ima sve. Šarmantan je, zgodan i obrazovan, što je fascinantno i uznemirujuće u isto vrijeme. Lagodan i nestašan, on živi život punim plućima, često kršeći pravila i norme.

 

Ovo stvara veliki izazov za Helenu, zauzetu majku i najnovijeg člana Kriminalne brigade. Helena će morati da sarađuje sa ovim nevjerovatnim patologom, kako bi rješili slučajeve ubistva.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

 

 

 

 

 

 

26.11.2019